Rabbim! Bana ve ana-babama verdiğin nimete şükretmemi ve razı olacağın yararlı iş yapmamı temin et. Ahkâf Sûresi, 15

YAZARLARIMIZ

HAMDİ YÜKSEL
AHMET ALTACI
Doğan CEYLAN Maarif Müfettişiz

SON EKLENEN MAKALE

ANNELER GÜNÜ

Rasulullah birgun minbere çıkarken onceden yapmadigi birsey yapti birinci basmakta Amiin ikinci basamakta Amiin ucuncu basamakta Amiin dedi sahabe sordu yarasulullah daha once boyle birsey yapmamistin nedir bunun sebebi diye sordular Rasulullah s.a.v Cebrail bana geldi dediki Anne babasi yanin da olupda ihtiyarliginda onlarin hayir duasini almadan onlarin rizasini almadan vefaat eden bir evladin burnu yerde surunsun dedi bende Amiin dedim diyor. Yilin 364 gunu ana ve babasini aramayip sormayip ramazan bayraminda kurban bayraminda bile bir sefer arayip halini hatirini sormayan bir evladin yilda bir sefer Anneler gunu diye sosyal medyada anneler gunu kutlu olsun demesi nekadar inandiricidir. Yukaridaki hadisin ısiginda rabbim cumlemizi anne ve babasinin hayir duasini alan ve Allahin rizasina kavusan kullarin dan eylesin. Tum annelerin ve anne adaylarinin bugun degil senenin tum gunu yani 365 gunu kutlu olsun. Cennet annelerin ayagi altindadir buyuran peygamberin ummetlerine selam ve dua ile Ahmet Altacı

AHMET ALTACI      Okunma Sayısı: 642