SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ

Rabbim! Bana ve ana-babama verdiğin nimete şükretmemi ve razı olacağın yararlı iş yapmamı temin et. Ahkâf Sûresi, 15

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Görüş ve önerilerinizi bize iletelebilirsiniz.

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Ad Soyad :
 Derneğimize  üyemisiniz? :
 E-posta :
 Telefon :
 Mesajınız :
Güvenli Kod :

Mehmet Akbaş
VEFAT EDEN TÜM KÖYLÜM VE KOMŞULARIMA ALLAH C.CEL.HU DAN RAHMET ETSİN İNŞEEE ALLAH C.CEL.HU !!!!!
15.2.2021 21:40:56
Mustafa Atlı
Başta Sayın Dernek Bşknmza ve Yönetim kurulumuza çalışmalarında başarılar dilerim.Tüm Kıymetli köylülerime selam dua ve saygılarımla.
2.6.2020 23:50:37
10.05.2018 12:27:16
20.04.2018 15:55:07
İsmail deniz
Selamun aleykum
16.09.2017 22:25:54
MUSTAFA AZ
Emeği gecen herkese sonsuz teşekür ederim ellerine sağlık
08.07.2017 19:58:54
Tahir Acar
Çok güzel bir site olmuş, fakat istanbulda olanlar ve değişik illerde olanlar burada hiç yer almamış bunun çalışılmasını isterim
29.06.2017 14:39:30
Mustafa Atlı
Sitemizi beğendim emeği gecenlerden Allah razı olsun.Selam saygı ve dualar tüm köylülerimize İzmir e selam.Bereketli Ramazanlar dilerim.
18.06.2017 11:55:53
1 Geri İleri