Web sitemize hoş geldiniz. DERNEK BANKA HESABI Not:para yatırırken aidat veya bağış olarak belirtiniz.Özellikle Üyeler, isim soyad,üye numarası,aidat diye belirtmeleri gerek. İş bankası üçyol şubesi izmir- 3426 770070 İBAN:TR94 0006 4000 0013 4260 7700 70

DERNEĞİMİZİN WEB SİTESİNE HOŞ GELDİNİZ.

DERNEK BANKA HESABI

İş bankası üçyol şubesi izmir- 3426 770070

İBAN:TR94 0006 4000 0013 4260 7700 70

DERNEKDEN MESAJ ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR YÖNETİME YILLIK 30 TL ÖDEYEREK MESAJ SİSTEMİNE DAHİL OLABİLİRLER.İSTEYEN ARKADAŞLAR YÖNETİMLE İRTİBATA GECEBİLİR.

Değerli üyelerimiz aidatlarımızı zamanında ödemeye gayret gösterelim.

Sitemizde kaybettiklerimiz sayfasında resmi siteye geçmeyen resimler varsa tekrar gönderebilirsiniz. Birde burdaki resimlerin boyutları küçük olduğundan ve üzerinde yazı olduğundan pek iyi gözükmüyor.Elinde yeni resim olan arkadaşlar gönderirseniz yayınlarız daha iyi gözükür.

Sitemizde yayınlanmasını istediğiniz resim belge gönderebilirsiz.Eski resim olan arkadaşlar gönderirlerse hep beraber eski zamanları yad edmiş oluruz.

KÖYÜMÜZDE HAYIR YAPACAK OLAN ARKADAŞLAR SİTEDE YAYINLAMADAN ÖNCE HAYIR YERİ O GÜN BOŞMU, YEMEK YAPACAK KİŞİ VE MEVLÜT OKUYACAK KİŞİLERLE KONUŞUP UYGUN MU  ONDAN SONRA SİTEYE YAZILIRSA DAHA İYİ OLUR.

Balıkesir Hava Durumu
Anket
SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ

Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD
EURO

Özlü Sözler
De ki: "İçinizdekileri gizleseniz de açığa vursanız da Allah onu bilir; göklerde olanları da yerde olanları da bilir. Allah her şeye kādirdir." Âl-i İmrân Sûresi, 29
Sitemizi Tavsiye Ediniz
Sitemizi arkadaşlarınıza tavsiye ederseniz memnun kalırız.

Üye Giriş Paneli
E-posta:
Şifre:
Şifremi unutum
Başkan'ın Mesajı
Aidat Borcu Sorgulama

Son Ziyaretçi Yorumları
Mehmet Akbaş
Tüm derecikörenlilere selâm.

MUSTAFA ATLI
Sayın Kıymetli Köylülerim Hayırlı Bereketli Ramazanlar dilerim.Rabbim Kadir gecesine ulaşıp idrak edip Bayrama kavuştursun hepimize. Çok Selam dua ve hürmetlerimle

Mehmet Akbaş
VEFAT EDEN TÜM KÖYLÜM VE KOMŞULARIMA ALLAH C.CEL.HU DAN RAHMET ETSİN İNŞEEE ALLAH C.CEL.HU !!!!!

Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Günlük Gazeteler