Rabbim! Bana ve ana-babama verdiğin nimete şükretmemi ve razı olacağın yararlı iş yapmamı temin et. Ahkâf Sûresi, 15

BAŞKANIN MESAJI

Değerli arkadaşlar, Çok değerli dernek üyeleri, dernek gönüllüleri, Web sitemizi oluşturduk. Web sitemizi günlük ziyaret edelim. Başkalarına da önerelim. Sitenin içeriğini güçlendirmek ve güncellemek için veri akışı gerekiyor. Bu arada lütfen web sitesinin üye bölümüne üye olunuz. Ziyaretçi sayfasını kullanınız. Üyelikleri tamamlanmayan arkadaşlarımız işlemlerini tamamlasınlar.Sitemizde köyümüz ve derneğimizle ilgili detaylı bilgiler bulabilir fotoğraf ve video galerimizi ziyaret ederek anilarınızı tazeleyebilir ziyaretçi defteri köşesinden paylaşımlarda bulunabilir ve iletişim forumundan yönetim kuruluna görüş öneri ve dileklerinizi bildirebilirsiniz. Sİtemizde yayınlanmasını istediginiz ve haber niteliği taşıyan bilgileri bizimle paylaşabilir sitemize uye olmanız durumunda sitemizde yayınlanmasını istediginiz fotograf ve video gibi goruntulerinizi uye girisi yaparak bize gonderebilirsiniz. Tüm üye ve hemşehrilerimizin yogun olarak kullanmasını beklediğimiz internet sitemizin hayırlı olmasını temenni eder tüm hemşehrilerimizin katkısını bekleriz.

MUSTAFA AZ
Okunma Sayısı: 642